Skupština Udruge profesionalnih tetovirača i pirsera
Skupština Udruge profesionalnih tetovirača i pirsera

Tattoo Info

Skupština Udruge profesionalnih tetovirača i pirsera

Prenosimo vam poziv svim Piercerima i tattuu majstorima, poziv na skupštinu UPTP-a.

Poštovane kolege,

U ime UPTP ( Udruge profesionalnih tetovirača i pirsera Hrvatske) pozivamo vas da prisustvujete sastanku Udruge 19.12. 2021.  U 14:00 h U Bikers Beer Factory , Savska cesta 150, Zagreb.

UPTP je prva i najveća organizacija ovog tipa na našem području, a cilj nam je da se udružimo u što većem broju kako bi se mogli pozabaviti svim problemima sa kojima se trenutno suočava čitava tattoo zajednica.

Budući da ova organizacija djeluje  u korist svih profesionalnih hrvatskih umjetnika i tetovirača, potrebna nam je vaša pomoć.

Snaga je u broju i istinski cijenimo doprinose svakog pojedinca i talente i znanja iskusnih umjetnika tetovirača u svim pogledima.

Ako dijelite našu brigu i želite zaštititi svoj životni stil i profesiju za vas i buduće generacije, pridružite nam se, dajte svoj glas i pomozite kako bi hrvatsko tetoviranje imalo sigurnu i uspješnu budućnost.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na sastanku, možete se informirati o članstvu putem kontakt obrasca na službenoj web stranici Udruge www.uptp.hr ili putem e-maila info @uptp.hr

Želja nam je da se 19.12. okupimo u što većem broju, upoznamo se, razmjenimo iskustva i sklopimo neka nova poznanstva.

Svi mi kao umjetnici smo iznimno jake individue snažnog karaktera, a zajedno možemo postići jako puno!

S poštovanjem

PREDJEDNIK

Zoran Pocrnić

#uptp #udrugatetoviraca