Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka.

Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka.
Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka. Roby-Wan Kenobi! Predstavljamo vam Jedi Mastera iz Brutal Inka.

Razotkrivanje u devet pitanja
02.11.2021

PREDSTAVI SE ?
-Pozdrav, moje ime je Robert Belošević, živim i rođen sam u Bjelovaru i imam 27 godina.

2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?
-Tetoviranjem se bavim nekih 9 godina.
Prije tetoviranja sam se bavio airbrush oslikavanjem motora, kaciga, auta itd i u crtanju sam od rođenja i volim isprobavati nove tehnike crtanja pa sam tako probao i s tetoviranjem, prvo malo po svinjskoj koži pa po sebi pa po tati i susjedima i tako je to krenulo.

3.GDJE TRENUTNO RADIŠ?
-Trenutno radim u Brutal Inku u Bjelovaru, vikendima posjećujem Brutal Ink Zagreb i ljeti sam u Vodicama također u Brutal Inku.

4.DA LI POSJEĆUJEŠ I UČESTVUJEŠ NA KONVENCIJAMA?
-Redovno posjećujem tattoo konvencije, glavni razlog je što se uvijek nešto nauči i naravno razmjeni se iskustva s ostalim majstorima.

5. IDOLI ILI UZORI?
-Što se tiče uzora ima ih više jer od svakoga se da nešto dobro vidjeti i naučiti, najsličniji mom stilu koji ja volim raditi su Arlo DiChristina i kolega Marko Ganić pa njih i navodim kao uzore.

6. KONEKCIJA SA KLIJENTIMA?
-Razgovor s klijentima je ključan za dobru tetovažu, crtam i po želji klijenata.

7. ŠTO JE ZA TEBE DOBRA TETOVAŽA?
-Dobra tetovaža za mene znači kroz ideju i razgovor s klijentom da ga se što bolje shvati i to prenese na papir odnosno kasnije na kožu.
Dobra tetovaža ne mora biti ona koje je dobra dok je završena nego dok u potpunosti zaraste, to najviše ovisi o majstoru ali isto tako je važno da se klijent potrudi oko održavanje.
Ako je sve to tako kako sam napisao onda tetovaža ispada savršeno.

8. OPREMA ZA TETOVIRANJE?
-Pratim trendove jer tattoo oprema u zadnje vrijeme jako napreduje i mislim da dobar majstor mora biti u toku s novim tehnologijama. Opremu za tetoviranje nikako ne treba kupovati od dobavljača koji nisu provjereni, osobno sve kupujem u Carantanija tattoo Zagreb i oko kvalitete nemam brige.

9. TETOVIRANJE U BUDUĆNOSTI (kako vidiš da će se svijet tetoviranja mijenjati u budućnosti i kako
Vidiš napredovanje scene uopće ,da li je to trend i hoće li se izroditi novi stilovi ili vratiti stari)
-Sve napreduje na bolje pa tako i stilovi tako da će se sigurno pojaviti i novi, a za stare stilove nisam siguran dali opet budu “in”.

C/P

Hvala Roby-u na odgovorima.

Više o njemu i njegovim radivima potražite na njegovom Faceook profilu.