Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!

Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!
Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!

Tattoo konvencije
03.11.2016

65 vrhunskih tattoo artista sudjeluje na 6. Rijeka Tattoo Expo

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo konvencije, ove godine sudjelovat će čak 65 tattoo artista iz 12 europskih zemalja. 6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni.

Rijeka Tattoo Expo međunarodni je događaj, nastao po uzoru na velike tattoo konvencije europskih metropola. Ujedno prva je to hrvatska tattoo konvencija, koja je s održavanjem započela 2010. godine sa svega 10 sudionika.

Ove godine kroz tri dana trajanja tattoo konvencije, od 25 do 27. studenog,  posjetitelji će imati priliku uživati u radovima 65 domaćih i inozemnih tattoo artista koji će se natjecati u brojnim kategorijama; black & gray, color, small tattoo, realistic i slično.

Kao i svake godine do sada, osim natjecateljskog dijela, Rijeka Tattoo Expo nudi i zabavni program. Ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, Pin-up show, samo su dio bogatog programa konvencije. Uz to, na konvenciji sudjeluju i brojni umjetnici i umjetnice sa područja riječkog prstena čije će se radove (torbe, nakit, suveniri…) moći i kupiti.

6. Rijeka Tattoo Expo ima i humanitarni karakter. U suradnji s Općinom Kostrena, Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb, pokrenut će se humanitarna akcija za pomoć dvjema obiteljima s područja Kostrene koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju. Detaljne informacije o humanitarnoj akciji bit će dostupne na Internet stranici Rijeka Tattoo Expo, a vrhunac akcije zakazan je za vikend 25. do 27. studenog.

Sve informacije o događaju možete pronaći na Internet stranici Rijeka Tattoo Expo, a novosti pratiti putem Facebook stranice.