Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!!

Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!!
Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!! Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo – Sarajevo rules!!

Razotkrivanje u devet pitanja
10.08.2016

1.PREDSTAVI SE ?
– Mi smo Mustre i Šare Tattoo & Piercing studio iz Sarajeva, osnovan 2010. godine.

2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?
– Naša ekipa je počela da tetovira davno prije nego što se studio osnovao, ali zajedno svi radimo od 2010. godine. Svi smo počeli tetovirati iz neke znatiželje, što se razvilo u jedno veliko prijateljstvo i umjetnost.

3.GDJE TRENUTNO RADIŠ?
– Radimo na Ciglanama u Sarajevu u našem studiu, a gostujemo često u Hrvatskoj, Francuskoj, Švicarskoj, Njemačkoj…

4.DA lI POSJEĆUJEŠ I UČESTVUJEŠ NA KONVENCIJAMA?
– Učestvujem vrlo često na konvencijama, upoznavanje novih ljudih i viđanje sa starim prijateljima je uvijek osvježavanje, te razmijenjivanje ideja i novi pogledi na svijet tetovaža.
– Jasmin Šehović-Shex

5. IDOLI ILI UZORI?
– Idoli su mi barokni i renesansni umjetnici, a preferiram vise stilova (black and grey, new traditional), iako uvijek volim eksperimentirati sa novim stvarima.
-Ervin Nevesinjac-Erva

6. KONEKCIJA SA KLIJENTIMA?
– Bitno je ostvariti dobru komunikaciju sa klijentom. U razgovoru sa njima možemo vidjeti toliko više o njima, pokupiti informacije iz raznih sfera njihovih života, i samim tim napraviti  tetovažu toliko bližu njima
-Mirza Pozega

7. ŠTA JE ZA TEBE DOBRA TETOVAŽA?
– Kao umjetnicima, najbitnija nam je tehnička izvedba, i to je ono što prvo primijetimo i gledamo na tetovaži i umjetniku koji je radi. Zatim dolazi estetska strana koja je također bitna.

- Jasmin Šehović-Shex

8. OPREMA ZA TETOVIRANJE?
-Već deset godina aktivno pratim opremu i mogu vam reći da ništa nije kao nekad. Danas je sve toliko kvalitetnije nego što je nekad bilo i uživancija je tetovirati u ovim uslovima. Preferiram OTM Custom Tattoo Machines, Eternal ink i Intense boje. OTM ima nezamijenjiv zvuk, a boje same govore o svojoj kvaliteti.
– Ervin Nevesinjac-Erva

9. TETOVIRANJE U BUDUĆNOSTI ?
-Mislim da je tattoo malo više od trenda, i da će se samo više i više širiti i rasti u svim poljima i oblastima, ali da će tehnički dobra tetovaža okretati glave i sada i za 100 godina.
-Mirza Pozega

 

 

C/P

Hvala Mustrama na odgovorima.

Više o Mustrama i njihovim radovima potražite na njegovom Facebook profilu.