Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!
Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale! Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

Razotkrivanje u devet pitanja
14.09.2016

 1. PREDSTAVI SE ?
  Saša Aleksandar , vlasnik Orca Sun tattoo studia u Rovinju…Tetoviranje je nešto čemu sam posvetio život i uživam u tome.Da bih naučio što više o tetoviranju proveo sam dosta vremena putujuci na mjesta koja su dio tradicije tetoviranja…Borneo, Samoa, Japan, Novi Zeland, Amerika, Laos, Myanmar, Kambodža, Tajland….Preferiram tetovaže jake simbolike, bilo koji stil dok god to ima razlog i znacenje osobi koja ce ju nositi.2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?
  Tetovirati sam poceo prije 20 godina u Londonu..prijatelj iz Malezije koji je bio učenik u jednom Londonskom studiu uveo me u svijet tetoviranja.

  3. GDJE TRENUTNO RADIŠ?
  Radim u svom studiu u Rovinju…Orca Sun Tattoo.

  4. DA lI POSJEĆUJEŠ I UČESTVUJEŠ NA KONVENCIJAMA?
  Ponekad radim na konvencijama…za mene su one susret i druzenje sa prijateljima i kolegama s raznih strana svijeta…bas sljedeci mjesec 14.-16.10.2016 idem na konvenciju u Hong Kong

  5. IDOLI ILI UZORI?
  Uzori su mi tradicionalni majstori svih stilova. Kao sto sam i rekao preferiram tetovaze jake simbolike, a to najbolje izvodim motivima inspiriranim kulturama koje se bave tetoviranjem od davnina…Samoa, Novi Zeland, Marquesas otoci, Borneo, Japan….

  6. KONEKCIJA SA KLIJENTIMA?
  Odnos sa klijentom mi je vazan jer ce kad god pogleda tetovazu sjetiti se i majstora koji ju je napravio…bilo bi mi drago da to sjecanje uvijek bude lijepo.

  7. ŠTA JE ZA TEBE DOBRA TETOVAŽA?
  Dobra tetovaza je ona tetovaza sa kojom je klijent zadovoljan.

  8. OPREMA ZA TETOVIRANJE?
  Kvalitetna opremaje osnova za kvalitetnu tetovazu. Koristim vise vrsta boja i masinica, a sto se tice masinica definitivno su mi najdraze OTM masinice..Okac je najbolji !!!

  9. TETOVIRANJE U BUDUĆNOSTI?
  Buducnost tetoviranja ce uvijek stvarati nove stilove i trendove koji ce dolaziti i odlaziti ali tradicionalne tetovaze ce uvijek biti najprisutnije na tattoo sceni.

 

 

C/P

Hvala Saletu na odgovorima.

Više o Saletu i njegovim radovima potražite na njegovom Facebook profilu.