Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!
Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom! Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

Razotkrivanje u devet pitanja
27.10.2016

1.PREDSTAVI SE ?
-evo i mene ☺ Zovem se Gjorgi Ichev imam 35 godina, zivim u Pragu  inace sam iz Strumica ,Makedonija.

2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?
– Nisam siguran da li je bila 98 ili 99 godinu ali dobro se secam da sve je pocelo u sobi mog najboljeg prijatelja. Oduvek sam volio da crtam i crtao sam gde god stignem, pa uhvatila me neka zelja da probam i na kozi. Nakon sto smo sastavili masinu , moj prijatelj je imao poverenja da mu uradim prvu tetovazu (tribal naravno ☺ ) koji  jos do dan danas cuva i nece da je pokrijemo ☺ Nije puno trebalo da shvatim da je tetoviranje moja pasija i mislim da ne postoji nisto sta bi to promenilo !!!

3.GDJE TRENUTNO RADIŠ?
-Trenuno radim u Bloody Blue tattoo u Prag  , a cesto idem na gostovanja kod mojih dragih prijatelja u German Ink u Nemacku i Barbarossa tattoo studio u Hrvatsku.

4.DA lI POSJEĆUJEŠ I UČESTVUJEŠ NA KONVENCIJAMA?
-Posecujem i ucestvujem na konvencije ali ne toliko cesto kao prije. Kad mogu idem OBAVEZNO posto oni su za mene mogucnost da se vidim i druzim sa mnogo mojih dragih prijatelja, a uvek upoznam i neke nove super ljudi i naucim neke nove stvari…

5. IDOLI ILI UZORI?
-idoli nemam, a uzori previse su da ih nabroim svi  ali prvi koj mi pada napamet je moj dragi kolega i prijatelj Zivko Baychev ☺ Ja inace pratim sve i svasta u vezi tetoviranjem.  U zadnje vreme preferiram da radim taj old school-new school stil , a isto i black&gray realizam.

6. KONEKCIJA SA KLIJENTIMA?
-Da, po meni komunikacija  sa klijentima je jako bitna stvar jer  finalni rezultat o tetovazi zavisi od toga.

7. ŠTA JE ZA TEBE DOBRA TETOVAŽA?
-Po meni  ima vise stvari sta cine dobru tetovazu, volim kad vidim zarasle tetovaze da imaju solidnu boju, kontrast, ciste linije i jako bitna stvar je da je tetovaza smjestena na pravom djelu  tjela.

8. OPREMA ZA TETOVIRANJE?
-Kao sta sam vec pomenuo svakodnevno pratim sve sto se tice tetoviranje.Volim da probam sve sta je novo da vidim dali je bolje od ono sta vec imam i dali mi vise odgovara.
Trenutno radim sa rotary masine ali zna da me uhvati nostalgija i da ih zamenim za moje omilene  coil masine.

9. TETOVIRANJE U BUDUĆNOSTI?
-Uffff tesko pitanje… Stvarno neznam da kazem, vidim samo da tattoo industrija postaje sve veca i veca sto u isto vreme ima i pozitivne i negativne strane.

 

C/P

Hvala Gjorgi Ichev na odgovorima.