Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada.

Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada.
Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada. Rada radi sve u 16-est! Predstavljamo vam Daraka Radulovića zvanog Rada.

Razotkrivanje u devet pitanja
23.03.2021

1.PREDSTAVI SE ?
Ja sam Darko Radulović (Rada), imam 41.godinu, inače sam iz Slavonskog Broda, a trenutno živim u Velikoj Gorici.

2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?
Tetovirat sam počeo prije 4 godine na nagovor prijatelja jer sam dotada airbrush tehnikom oslikavao motore, kacige, razne podloge i unutrašnje prostore. Imao sam i izložbu radova u Kulturnom centru Kalvarija u Rijeci.
Počeo sam vježbati tetoviranje kod kuće i učiti sam, a najveća podrška mi je bio tattoo artist Matej Jurakić iz Slav. Broda. Preseljenjem u Veliku Goricu i početkom rada u Octopus tattoo studiju, došao sam pod mentorstvo Marina Urbanca (Gandalf tattoo) koji me i dan danas usmjerava.

3.GDJE TRENUTNO RADIŠ?
Trenutno radim u Octopus tattoo studiju kao resident tatoo artist. U planu imam neka gostovanja, ali svi čekamo da se stanje u svijetu normalizira.

4.DA lI POSJEĆUJEŠ I UČESTVUJEŠ NA KONVENCIJAMA?
Do sada nisam sudjelovao na konvencijama jer tek 3 godine radim u pravom studiju i smatrao sam da nisam spreman. Kada se situacija vrati u normalu i ako se konvencije opet krenu održavat, naravno da ih planiram posjetiti. To je odlično mjesto za upoznati ljude koji se bave ovim poslom, predstaviti sebe i svoje radove široj publici, a naravno i naučiti nešto novo.

5. IDOLI ILI UZORI?
U početku sam radio svakakve stilove, uglavnom što su klijenti tražili. No u zadnje vrijeme sam se
bazirao na b&g realizam i trudim se sve više isprofilirati kao takav.
Uzora imam previše  i svaki dan ih sve više otkrivam po svijetu tako da mi je stvarno teško izdvojiti nekog.

6. KONEKCIJA SA KLIJENTIMA?
Konekcija sa klijentima je najvažnija u cijelom procesu, od izrade dizajna do samog tetoviranja. Ako je dizajn loš, koliko god da ga ja dobro prenesem na kožu, ta tetovaža će po meni uvijek biti loša. Kad vidim da klijent ima nekakvu svoju viziju tetovaže, a ja znam da će ona loše izgledati na tijelu ili neće dobro zarasti pokušam mu to i objasniti. U većini slučajeva su moji savjeti i sugestije prihvaćeni, ali ponekad znam i odbiti klijenta.

7. ŠTA JE ZA TEBE DOBRA TETOVAŽA?
Dobra tetovaža za mene je ona koja je i nakon više godina prepoznatljiva, postojana i kvalitetna. Meni je bitan sam dizajn tetovaže te pozicija na tijelu.

8. OPREMA ZA TETOVIRANJE?
U početku sam kupovao i isprobavao sve i svašta. Danas, nakon nekoliko godina iskustva, držim se nekog svog setupa koji mi najviše odgovara. Tu i tamo se volim počastiti novom mašinicom, čisto da isprobam novitete.

9. TETOVIRANJE U BUDUĆNOSTI?
Mislim da će neki stilovi uvijek biti „in“ i trajni, dok će se možda neki drugi pojavljivati, razvijati, a neki će nestajati. Ljudi koji se žele tetovirati određuju tattoo „tržište“ po meni. Mi smo tu da im udovoljimo, usmjerimo ih i odradimo svoj posao najbolje što možemo.

C/P

Zahvaljujemo radi na odgovorima.

Više o njemu i njegovim radovima potražite na njegovoj facebook stranici.