Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri!

Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri!
Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri! Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri! Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri! Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri! Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri! Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri! Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri!

Predstavljanje proizvoda
21.04.2016

Okac, naš dragi prijatelj uveliko poznat na regionalnoj sceni kao vrhunski tvorac Coil mašinica. Upoznali smo se u nešto prije Sarajeva, a u Sarajevu na Tattoo konvenciji trebali smo započeti suradnju. Kako nismo znali koliko je taj OTM i Okac dobar ili ne. Zamolio sam svog prijatelja Pavela Angela da potajno ode na štand od OTM-a i vidi o čemu se zapravo radi. Već sam se poćeo brinuti jer se nije vratio 45 min. Kada se vratio, vratio se sa kupljenom mašinicom uz rijeći ne mogu vjerovati da ovdje postoji nešto tako dobro. Čudo, veli Pavel.

 

Evo što nam Okac ukratko želi reći o OTM-u:
OTM se bavi proizvodnjom tzv. coil tattoo mašina. Okvirno se držeći načela starih majstora, potrudio sam se da stvorim mašine koje kao prvo zadovoljavaju tehničku stranu.

Važna mi je interakcija sa tattoo majstorima kako bih mogao optimalno da Vam napravim mašinu, kako tehnički tako i estetski. Također, bavim se i servisiranjem vaših postojećih mašina, naravno u skladu sa tehničkim mogućnostima mašine koja se servisira ( vrsta materijala, kvalitet izrade rama ).

Zvanično sa radom sam počeo 2011 godine ali moja veza sa tetoviranje počinje još od kraja 90 –tih tako da kao tattoo majstor znam sve problem I poteškoće koje moze izazvati nepravilan rad mašina I isto tako na osnovu rada nekog od majstora mogu da vidim kakava mašina tome majstoru treba.

Obraćam pažnju na štimanje tj set-up mašina onako kako mi naručioci mašina kažu te u većini slučajeva mogu da ispoštujem želje za brzinom,jačinom I izgledom mašine.

U ponudi imam i popratni materijal za mašine -“činč” prelazi, kablovi, pedale,clipcord kablove,adaptere,arm rest-ove… O ponudi će te biti redovno obavještavani putem ove stranice.
Bio bih Vam veoma zahvalan za sve prijedloge, sugestije i kritike.

 

OTM Proizvode možete pronaći na: Carantania Tattoo Croatia – Web Shop