Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a!

Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a!
Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a! Predstavljamo vam Bobu iz Western Saloon-a!

Razotkrivanje u devet pitanja
19.06.2020

1. Moje ime je Slobodanka Nišić, imam 25 godina i trenutno živim i radim u Banja Luci ( Bosna i Hercegovina).
2. Tetoviranjem sam počela da se bavim prije 5 godina, tačnije Maj 2015, kada sam ozbiljno počela da se bavim ovim poslom, prethodno nisam imala iskustva. Ono što je prije toga okupiralo moju pažnju bilo je crtanje i raznorazne kreacije, i upravo to me je i privuklo da  počnem da se bavim tetoviranjem, poslom gdje bih sve to mogla spojiti u “finalni proizvod” 🙂
3. Trenutno sam zaposlena u Western Saloon Tattoo Studiju, gdje sam od samog početka. Što se tiče gostovanja išla sam nekoliko puta u Western Saloon Tattoo u Frankfurtu. Samo iskustvo gostovanja je po meni vrlo važno jer majstor može da vidi kako se snalazi u drugim uslovima kao i da li je spreman da odgovori zahtevima klijenata na drugom području u mom slučaju Njemačkoj. Iako se nisam do sada toliko trudila da gostujem po drugim salonima u Evropi to je nešto gde svakako imam plan da se aktiviram.
4. Konvencije ne bih rekla da volim nego obožavam 😀 ta dva tri dana opuštenog tetoviranja, dobre atmosfere i naravno sjajna prilika da upoznaš rad ostalih majstora sve u svemu skupiš puno dobrih utisaka te dobiješ neki inspirišući vjetar u leđa.
5. Ne mogu reći da imam idole.  Poštujem, cijenim i pratim svačiji rad i smatram da svako ima svoj stil i fazon pa se tako i sama trudim da napravim svoj.
6. Konekcija i razgovor sa klijentom je jedan od bitnijih faktora rekla bih, svako ima različite zamisli i ideje koje je bitno saslušati kako bismo našli odgovarajući dizajn 🙂 Trudim se koliko god je moguće da svaku tetovažu spremim svojom rukom tj. da nacrtam i osmislim jedinstvenu skicu.
7. Za neke stilove kojima ja težim i koje radije biram bitna je naravno čista precizna linija, prelazi bilo sa bojom ili sijenkom koji su lijepo,  prirodno stopljeni. Meni lično je zanimljivije vidjeti sve što nije klasično i u okvirima nečeg standardnog, volim vidjeti maštovitu kreaciju spoj različitih stilova  uklopljen u jednu ideju.
8. Malo je teško ići u korak sa svom tehnologijom koja se nenormalno brzo razvija pa tako i mašinicama i opremom. Radila sam Coil mašinama i Cheyennom. Pronašla sam kombinaciju koja meni odgovara i toga se držim, što je opet relativno jer vremena su takva da se uvijek tu i tamo proba nešto novo, ulažes u to što radiš i samim tim razvijaš vještine 🙂
9. Tetoviranje definitivno vidim u budućnosti, samo u gradu u kojem ja živim u proteklih par godina tetoviranje je doživjelo veliki skok i po pitanju klijenata a i samih majstora i studija, sigurna sam da je i u regionu slična situacija. Drago mi je što ljudi sve više pristupaju tetoviranju kao vrsti umjetnosti, kojom mogu da iskažu svoje emocije ili svoje ideje. Trendovi odlaze i dolaze to će uvijek biti stvar ukusa onoga ko se tetovira, bilo kako bilo definitvno je iskustvo koje svima preporučujem. 🙂
C/P
Hvala Bobi na odgovorima.