Tko smo

Blog na web adresi www.regionaltattooportal.com je vlasništvo tvrtke NJCC d.o.o., Vlaška 133, 10000 Zagreb.

 

Prikupljanje podataka

 

Kontakt

Prikupljamo i koristimo samo one podatke koji su nam nužni da bi ispunili našu obvezu prema Vama (komunikacija, promotivna aktivnost ili neki oblik suradnje).
Kada nas kontaktirate, ti su podaci nužni kako bismo odgovorili i ostvarili cilj kontakta.
Ako ne želite pružiti tražene podatke, komunikacija neće biti izvediva.

 

Kolačići

Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja naše web stranice, a oni mogu biti IP adresa, datum i vrijeme posjete, pregledane stranice i podstranice na blogu, podaci o hardwareu, softwareu, internet pretraživaču, postavkama jezika, operativnom sustavu, aplikaciji i klikovima posjetitelja na našim web stranicama. Ti podaci su anonimni i nikako ne otkrivaju identitet posjetitelja.

 

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i koristimo detekcije kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni niz stvoren iz vaše e-mail adrese (koja se također naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidite koristite li je. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

 

Razlozi prikupljanja podataka

Osobne podatke koje nam dostavljate putem emaila prikupljamo u svrhu ostvarenja razloga komunikacije – komunikacija, promotivna aktivnost, ostvarenje suradnje, ovisno o zahtjevu kojeg korisnik navede u kontaktu.

Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje i unaprijeđenje web stranica i korisničkog iskustva.

 

Privatnost podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, ne ustupamo osobne podatke trećim osobama bez pismenog dopuštenja korisnika, osim u slučajevima kada smo dužni predati podatke nadležnom tijelu na temelju valjanog naloga.

Prikupljeni se podaci čuvaju, ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke. Podaci su dostupni djelatnicima kojima su potrebni za obavljanje poslovne djelatnosti i djelatnici strogo poštuju pravila privatnosti podataka.

 

Vrijeme čuvanja osobnih podataka

Osobne podatke čuvamo samo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka, odnosno dok se ne ostvari svrhe komunikacije i ne prestane djelovanje istog, ili dok korisnik ne zatraži brisanje podataka.

Pristup, ispravak i brisanje podataka

 

U bilo kojem trenutku možete tražiti uvid koje podatke o Vama imamo i tražiti brisanje osobnih podatke koje ste nam ustupili prilikom kontakta ili ostalih aktivnosti. Potrebno nas je samo kontaktirati: carantania.croatia@gmail.com

Korisnik na navedenoj mail adresi može zatražiti koje podatke imamo o njemu, kako su pohranjeni, može tražiti brisanje ili ispravak istih.

 

Prigovor

Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka korisnik može uputiti na mail adresu: carantania.croatia@gmail.com

Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

 

Kako čuvamo podatke?

Pri čuvanju vaših podataka provodimo niz sigurnosnih mjera i primjenjujemo najnovija tehnološka rješenja. Naša stranica je osigurana SSL certifikatom koji štiti Vaše podatke koje ostavljate na stranici kriptiranom vezom između web stranice i servera na kojem je ona smještena.

 

Izmjene Pravila privatnosti

NJCC d.o.o. ima pravo promijeniti svoja Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i u skladu s važećim zakonima. O promjenama će obavijestiti korisnika putem web stranice, na naslovnoj stranici.