Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!!
Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!! Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!!

Razotkrivanje u devet pitanja

Ja sam budućnost! Da li ti se sviđam? Dame i gospodo, Ivan Prema Premužić!!

1.PREDSTAVI SE.
Ivan Premužić, 30g, Zaprešić

2. KADA SI POČEO-LA TETOVIRATI I ZAŠTO?
Profesionalnim tetoviranjem sam se počeo baviti prije cca 6 godina, a od samih početaka je prošlo sigurno jedno 9-10 godina.

3.GDJE TRENUTNO RADIŠ?
Trenutno radim u svom studiju 172 Tattoo – Zaprešić, a od gostovanja par puta godišnje posjećujem Njemačku, Kanadu i uskoro Švicarska.

4. DA lI POSJEĆUJEŠ I UČESTVUJEŠ NA KONVENCIJAMA?
Pretežito sam na konvencijama bio van Hrvatske. Točnije u Austriji i Njemačkoj. Kod nas sam učestvovao jedino na Zagrebačkoj konvenciji do sada. Volio bi definitivno kada se situacija oko Corona virusa smiri i svi ponovno stanemo na noge, da dobijemo još neke gradove kod nas za organizaciju konvencija. Atmosfera je uvijek dobra, prijateljska. Imaš priliku upoznat nove ljude, stilove, različite pristupe i stilove tetoviranja itd.

5. IDOLI ILI UZORI?
Idol mi je Goran Micic iz Makedonije. Stilov koji preferiram mi je color. Neovisno dal se radi o realizmu, neo traditionalu ili sl. Samo da su boje, što više to bolje. S obzirom gdje živimo malo sam limitiran sa odabirom motiva kod mušterija jer sve se nekako vrti u krug. Pa na kraju ispadne da sve najbolje radove koje sam napravio su bili na gostovanjima van Hrvatske ili na svojim modelima koji su mi se prepustili u potpunosti.

6. KONEKCIJA SA KLIJENTIMA?
Kod mene tko god želi termin potreban je osoban dolazak na konzultacije gdje dogovaramo dizajn do najmanjeg detalja. Uvijek pokušavam predložiti nešto za što garantiram da će izgledali wow i što mi je blizu mom željenom stilu. Doduše kada mi netko zna doć sa stilom koji ne radim drage volje preporučim nekoga od kolega koji se guštaju u istim.

7. ŠTA JE ZA TEBE DOBRA TETOVAŽA?
Danas u svijetu tetoviranja stvarno se možemo nagledati odličnih radova. Na tetovažama drugih majstora uvijek pokušavam izvuć ono najbolje da bi isto to mogao primjeniti i u svome radu, a tako i napredovati iz rada u rad. Najbitnije mi je na tetovaži da se koža ne preradi jer uvijek ćemo lako neke stvari na dodati nakon zacjeljivanja po potrebi nego da u startu napravimo traume ili podljeve na koži kod kojih nema nazad.

8. OPREMA ZA TETOVIRANJE?
Što se tiče opreme pokušavam biti maksimalno u toku koliko stignem jer danas se to sve užurbano proizvodi i vrlo lako ispadneš iz kursa hahaha. Ukratko u zadnjih 5 godina koristim samo Cheyenne od mašinica, a trenutno najviše koristim Solnovu iz njihovog asortimana. Boje preferiram eternal ili world famous, ali za b&g isključivo koristim dynamic sa kojim i radim svoje greywasheve.

9. TETOVIRANJE U BUDUĆNOSTI?
Zadnji par godina scenu su definitivno obilježili radovi u realizmu što u boji što b&g, a u budućnosti bi moglo biti svega hahaha pa i novih stilova. Do prije mjesec dana imao sam osjećaj kako će scena na našim prostorima eksplodirati i onda nas je sve pogodila ova kriza oko Corona virusa i vrijeme je stalo. Nadam se na što kraće jer svi žudimo za daljnim napredkom i povratku u svoje studije, gostovanja itd.

 

C/P

Hvala Premi na odgovorima.

Više o Premi i njegovim  radovima potražite na stranici salona.

#prema #studio172