Bojite se lasera?! To je pice of cake!!
Bojite se lasera?! To je pice of cake!! Bojite se lasera?! To je pice of cake!! Bojite se lasera?! To je pice of cake!! Bojite se lasera?! To je pice of cake!! Bojite se lasera?! To je pice of cake!! Bojite se lasera?! To je pice of cake!! Bojite se lasera?! To je pice of cake!!

Tattoo Info

Bojite se lasera?! To je pice of cake!!

Tretmani se vrše laserom model ND-yag.Uređaj koristi efekt eksplozije lasera, koji može učinkovito uklanjati pigmentacije na koži. Laser stvara impuls u nanosekundi u rasponu vrlo visoke energije. Kad laser apsorbira pigment, pigmentne stanice se brzo šire i puknu na dijelove koji se eliminiraju kroz fagocite, a time se „razbijeni“ pigment apsorbira u tijelu i izlučuje van. Postupno pigment postaje svjetliji i svjetliji dok potpuno ne nestane. 
Sam tretman je bezbolan i nuspojave su minimalne .
Uređaj je strogo tehnički testiran prema međunarodnim standardima.

Probali, od 1 do 10… boli 2, do eventualno 4….. zacjeljuje iznimno brzo…. ožiljka nema …

 

Lasersko uklanjanje je odlično za pripremu savšenog Cuver up-a. Nakon jednog ili više tretmana (ovisi o tetovaži), vaš Tattoo majstor biti će vam više nego zahvalan kada će trebati raditi prekrivanje (cover up). Nakon tretmana laserom moći ćete staviti bilo koji motiv na mjesto stare tetovaže. Više nećete biti limitirani samo određenim, obično tamnim tetovažama kojima se uobićajeno pokrivaju već postojeće loše tetovaže.
Nadalje, možete također ukloniti u potpunosti  tetovažu koja vas “žulja”.
Lasersko uklanjanje tetovaža nalazi se u Zagrebu u Vlaškoj 133.  Konzultacije su besplatne…

 

 

Lasersko uklanjanje tetovaža Zagreb

Facebook

#ulanjanjetetovaza #laserskouklanjanjetetovaza