Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
3
Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

1.PREDSTAVI SE?-Moje ime je Perkovic Nikola,vise poznat kao Džoni,imam 30 godina . Živim i radim u Podgorici- Crna Gora2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Počeo sam da tetoviram na ljeto 2005 godine ,tačnije tad napravio rotacionu masinu po  uzoru na jednu   koju sam iskopir...Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

PREDSTAVI SE ? Saša Aleksandar , vlasnik Orca Sun tattoo studia u Rovinju...Tetoviranje je nešto čemu sam posvetio život i uživam u tome.Da bih naučio što više o tetoviranju proveo sam dosta vremena putujuci na mjesta koja su dio tradicije tetoviranja...Borneo, Samoa, Japan, Novi Zelan...Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

1.PREDSTAVI SE ?-Damir Garcevic, dvadesetdevet godina, rodjen i odrastao u Niksicu, trenutno nastanjen i radim u Podgorici, Crna Gora.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Poceo sam 2009. godine, kada sam nabavio opremu za koju sam tada mislio da je profesionalna. U sve to sam usao bez puno pred...Razotkriven u devet pitanja! Lux - samozatajan, a VELIKI!

Razotkriven u devet pitanja! Lux - samozatajan, a VELIKI!

1.PREDSTAVI SE ? Ime mi je Luka Ferić iako me mnogi znaju pod umjetničkim imenom Lux...Imam samo 30 godina, inače sam iz malog mjesta Generalski stol iako već duže vrijeme živim u Karlovcu... 2. KADA SI POČEO-LA TETOVIRATI I ZAŠTO?Tetovirati sam počeo možda malo prerano, imao sam samo 12 godina kada sa...Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo - Sarajevo rules!!

Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo - Sarajevo rules!!

1.PREDSTAVI SE ?- Mi smo Mustre i Šare Tattoo & Piercing studio iz Sarajeva, osnovan 2010. godine.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?- Naša ekipa je počela da tetovira davno prije nego što se studio osnovao, ali zajedno svi radimo od 2010. godine. Svi smo počeli teto...Besplatno štelanje mašinica by Okac - OTM u Zagrebu!!

Besplatno štelanje mašinica by Okac - OTM u Zagrebu!!

Poštovani colil loveri, obaviještavamo vas kako sutra 27.07.2016. u Catantaniju Tattoo u Vlašku 133, Zagreb dolazi Okac OTM. Okac će štelati besplatno vaše coil ljubimce od 11h do 16h. Molimo vas da mu se prethodno javite na njegov facebook profil i dogovorite sve vezano na eventual...Razotkriven u devet pitanja! Predstevljamo vam Dr. Mezgu!

Razotkriven u devet pitanja! Predstevljamo vam Dr. Mezgu!

1.PREDSTAVI SE ?Zovem se Igor Mezga i rođen sam 1974 godine. Veći dio života provodim u malenom gradiću po nazivu Mursko Središće koji se nalazi na samom sjeveru Hrvatske. Po struci sam vozač teretnih motornih vozila. 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?  Godine 1994. Nakon odsluženj...Morska voda je super za vaše svježe pirseve!

Morska voda je super za vaše svježe pirseve!

Morska voda je super za vaše svježe pirseve! Nakon pirsanja preporučujemo sto više kupanja u moru, jer morska voda pomaže zacjeljivanju pirseva. Najbolje vrijeme kada mozete napraviti novi pirs je na moru. Dakle, trčite do svog najbližeg piercing studija i odmah na kupanjeeee!   Dino Helvid...Northern Ink Xposure... Toronto report by Martina Pavelić!

Northern Ink Xposure... Toronto report by Martina Pavelić!

Najveći do sada, Northern Ink Xposure održavao se u srcu Toronta od 16.-19. lipnja.  Osamnaesti po redu , okupio je stotine vrhunskih umjetnika iz čitavog svijeta. Pod istim krovom Paul Booth, Bob Tyrrell, Jose Perez Jr., Kurt Wisccombe, Tin Tin, Randy Engelhard, Steve Butcher, Benjamin Laukis i mnogi drugi. P...Razotkriven u devet pitanja! Žvaki, jedan od naših najpoznatijih artista koji je poharao Europske tattoo konvencije!

Razotkriven u devet pitanja! Žvaki, jedan od naših najpoznatijih artista koji je poharao Europske tattoo konvencije!

1.PREDSTAVI SE? Zovem se Zoran Pocrnić, svima poznat kao Žvaki . Rođen sam 1980 godine u Osijeku.Završio sam Strojarsko-tehničku školu, smjer:strojarski tehničar. 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?Profesionalno sam počeo tetovirati 2004 godine kad sam sa suprugom otvorio Anubis t...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam velikog Cobera!

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam velikog Cobera!

1.PREDSTAVI SE ?-Moje ime je Spomenko Žarić (Cober) rođen u Zenici 1973. godine2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-prvu tetovažu sam napravio 1986 godine,to je bilo sa borerom i radio sam mojim drugarima inicijale na skrivenim djelovima jer smo bili premladi.Uvijek sam crtao i među rajom ...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam Pabla Felipe, vrhunskog artista koji je svoju karijeru stvorio i van granica Hrvatske!

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam Pabla Felipe, vrhunskog artista koji je svoju karijeru stvorio i van granica Hrvatske!

1.PREDSTAVI SE?- Pablo Felipe, 32, München 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?-Poceo sam tetovirati 2002. Nakon sto mi je jedan poznanik pokazao kako napraviti home made rotary mashinu – sto naravno nije bila bas najbolja ideja ☺ pogotovo iz razloga sto nisam nikad prije toga bio u dotica...Kopiranje tetovaža!! - Think what you ink!

Kopiranje tetovaža!! - Think what you ink!

Pogledajte novi informativni video iz Žvakijeve radionice!!   Anubis Tattoo & Piercing Studio - Osijek  ...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam regionalnu zvijezdu, Nešu iz Western saloona.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam regionalnu zvijezdu, Nešu iz Western saloona.

1.PREDSTAVI SE ?Zovem se Nebojša Narančić, rođen sam 23.10.1985. godine u Banja Luci (BiH) gdje trenutno i živim. Tu je i moj Western Saloon Tattoo Studio koji je postignuće nečega što sam oduvijek sanjao. Sada u njemu radi 5 sjajnih artista i prije svega mojih drugara, koje ovom prilikom i pozdravl...3. Beogradska Tattoo konvencija - Photo report by Dino Helvida

3. Beogradska Tattoo konvencija - Photo report by Dino Helvida

Prenosimo vam dio atmosfere sa 3. Beogradske tattoo konvencije. Photo by Dino Helvida....3