Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
2
Završila je još jedna više nego uspješna Mariborska Tattoo konvencija.

Završila je još jedna više nego uspješna Mariborska Tattoo konvencija.

Završila je jedna više nego uspješna konvencija održana u Mariboru. Puno vrhunskih majstora, vrhunskih sadrža, učinile su konvenciju više nego zabavnom. Ovim putem čestitamo svim dobitnicima nagrada. Ostalima, više sreće drugi put. Više o samoj konvenciji potražite na Fa...Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

1.PREDSTAVITE SE ? -Mi smo tattoo i piercing studio Tiamat, Tina Mijolović piercer, Martina JelićVoditeljica i tattoo majstori Mario Manai (Smrad) i Filip Letinic (File). Nalazimo se u Zadru na adresi Mate Karaman 10.2. KAD STE POČELI  DA TETOVIRATE I ZAŠTO-Mario je poceo tetovirati davne 1994.,nakon sku...Besplatno štelanje mašinica na Tattoo konvenciji u Mariboru!

Besplatno štelanje mašinica na Tattoo konvenciji u Mariboru!

Požurite u Maribor i nezaboravite svoje coil ljubimce. Okac je ovaj vikend na Tattoo konvenciji u Mariboru i štela besplatno vaše Coil mašinice. Bez obzira koja je marka, proizvođać. Adresa: Univerzitetni športni center Leona Štuklja - Koroška cesta 130, 2000 Maribor Web: ...9 Tattoo konvencija u Trstu

9 Tattoo konvencija u Trstu

Nikako nemoojte propustiti idući Trieste Tattoo Expo.   Web: http://www.triestetattooexpo.com...9 International Tattoo Convention Maribor

9 International Tattoo Convention Maribor

Još malo do tradicionalne konvencije u Mariboru. Obavezno posjetiti. Adresa: Univerzitetni športni center Leona Štuklja - Koroška cesta 130, 2000 Maribor Web: Slovenia Tattoo Convention...VII Budapest Tattoo Convention!!

VII Budapest Tattoo Convention!!

Nikao nemojte propustiti VII Tattoo konvenciju u Budimpešti!!   VII Budapest Tattoo Convention 2017...OTM meštar Okac je danas u Carantania Tattoo Hrvatska štela besplatno mašinice!!!

OTM meštar Okac je danas u Carantania Tattoo Hrvatska štela besplatno mašinice!!!

Poštovani kupci, obaviještavamo za sve one koji nisu stigli zadnji put, danas 23.09.2016. u Catantaniju Tattoo u Vlašku 133, Zagreb dolazi Okac OTM. Okac će štelati besplatno vaše coil ljubimce od 12h do 16h. Pri tome moći ćete razgledati i informirati se sve vezano na OTM proizv...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

1.PREDSTAVI SE?-Moje ime je Perkovic Nikola,vise poznat kao Džoni,imam 30 godina . Živim i radim u Podgorici- Crna Gora2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Počeo sam da tetoviram na ljeto 2005 godine ,tačnije tad napravio rotacionu masinu po  uzoru na jednu   koju sam iskopir...Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

PREDSTAVI SE ? Saša Aleksandar , vlasnik Orca Sun tattoo studia u Rovinju...Tetoviranje je nešto čemu sam posvetio život i uživam u tome.Da bih naučio što više o tetoviranju proveo sam dosta vremena putujuci na mjesta koja su dio tradicije tetoviranja...Borneo, Samoa, Japan, Novi Zelan...Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

1.PREDSTAVI SE ?-Damir Garcevic, dvadesetdevet godina, rodjen i odrastao u Niksicu, trenutno nastanjen i radim u Podgorici, Crna Gora.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Poceo sam 2009. godine, kada sam nabavio opremu za koju sam tada mislio da je profesionalna. U sve to sam usao bez puno pred...Razotkriven u devet pitanja! Lux - samozatajan, a VELIKI!

Razotkriven u devet pitanja! Lux - samozatajan, a VELIKI!

1.PREDSTAVI SE ? Ime mi je Luka Ferić iako me mnogi znaju pod umjetničkim imenom Lux...Imam samo 30 godina, inače sam iz malog mjesta Generalski stol iako već duže vrijeme živim u Karlovcu... 2. KADA SI POČEO-LA TETOVIRATI I ZAŠTO?Tetovirati sam počeo možda malo prerano, imao sam samo 12 godina kada sa...Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo - Sarajevo rules!!

Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo - Sarajevo rules!!

1.PREDSTAVI SE ?- Mi smo Mustre i Šare Tattoo & Piercing studio iz Sarajeva, osnovan 2010. godine.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?- Naša ekipa je počela da tetovira davno prije nego što se studio osnovao, ali zajedno svi radimo od 2010. godine. Svi smo počeli teto...Besplatno štelanje mašinica by Okac - OTM u Zagrebu!!

Besplatno štelanje mašinica by Okac - OTM u Zagrebu!!

Poštovani colil loveri, obaviještavamo vas kako sutra 27.07.2016. u Catantaniju Tattoo u Vlašku 133, Zagreb dolazi Okac OTM. Okac će štelati besplatno vaše coil ljubimce od 11h do 16h. Molimo vas da mu se prethodno javite na njegov facebook profil i dogovorite sve vezano na eventual...Razotkriven u devet pitanja! Predstevljamo vam Dr. Mezgu!

Razotkriven u devet pitanja! Predstevljamo vam Dr. Mezgu!

1.PREDSTAVI SE ?Zovem se Igor Mezga i rođen sam 1974 godine. Veći dio života provodim u malenom gradiću po nazivu Mursko Središće koji se nalazi na samom sjeveru Hrvatske. Po struci sam vozač teretnih motornih vozila. 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?  Godine 1994. Nakon odsluženj...Morska voda je super za vaše svježe pirseve!

Morska voda je super za vaše svježe pirseve!

Morska voda je super za vaše svježe pirseve! Nakon pirsanja preporučujemo sto više kupanja u moru, jer morska voda pomaže zacjeljivanju pirseva. Najbolje vrijeme kada mozete napraviti novi pirs je na moru. Dakle, trčite do svog najbližeg piercing studija i odmah na kupanjeeee!   Dino Helvid...2
Live Website Statistics