Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
2
Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!

Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!

65 vrhunskih tattoo artista sudjeluje na 6. Rijeka Tattoo ExpoNakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo konvencije, ove godine sudjelovat će čak 65 tattoo artista iz 12 europskih zemalja. 6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u K...Keep your pants clean!!

Keep your pants clean!!

Nema više prljavih nogavica od boje. Predstavljamo vam višekratnu zaštitu za nogavicu (one leg fertun). Istu je moguće prati u perilici. Dostupne su u više boja i veličinama M & L.     ...Fini mini iz OTM kuhinje. Must have!

Fini mini iz OTM kuhinje. Must have!

Predstavljamo vam malo vrhunsko napajanje By OTM. Vrhunska izrada. Lak za rukovanje, malih dimenzija kučista i čvrste izrade. 2-12 volti 4 Ampera Kučiste posjeduje prenaponski osigurač koji štiti napajanje od strujnih udara i prenaponskih skokova. Sastoji se od kucista adaptera i dodatnog transformatora. Gar...Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

1.PREDSTAVI SE ?-evo i mene ☺ Zovem se Gjorgi Ichev imam 35 godina, zivim u Pragu  inace sam iz Strumica ,Makedonija.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?- Nisam siguran da li je bila 98 ili 99 godinu ali dobro se secam da sve je pocelo u sobi mog najboljeg prijatelja. Oduvek sam volio da...Ninja Tiger gostuje ove subote u  Tattoo & Piercing studiju Memories

Ninja Tiger gostuje ove subote u Tattoo & Piercing studiju Memories

Ninja Tiger gostuje ove subote u  Tattoo & Piercing studiju Memories. Javite se i rezervirajte svoj termin. Tattoo & Piercing studio Memories...Završila je još jedna više nego uspješna Mariborska Tattoo konvencija.

Završila je još jedna više nego uspješna Mariborska Tattoo konvencija.

Završila je jedna više nego uspješna konvencija održana u Mariboru. Puno vrhunskih majstora, vrhunskih sadrža, učinile su konvenciju više nego zabavnom. Ovim putem čestitamo svim dobitnicima nagrada. Ostalima, više sreće drugi put. Više o samoj konvenciji potražite na Fa...Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

1.PREDSTAVITE SE ? -Mi smo tattoo i piercing studio Tiamat, Tina Mijolović piercer, Martina JelićVoditeljica i tattoo majstori Mario Manai (Smrad) i Filip Letinic (File). Nalazimo se u Zadru na adresi Mate Karaman 10.2. KAD STE POČELI  DA TETOVIRATE I ZAŠTO-Mario je poceo tetovirati davne 1994.,nakon sku...Besplatno štelanje mašinica na Tattoo konvenciji u Mariboru!

Besplatno štelanje mašinica na Tattoo konvenciji u Mariboru!

Požurite u Maribor i nezaboravite svoje coil ljubimce. Okac je ovaj vikend na Tattoo konvenciji u Mariboru i štela besplatno vaše Coil mašinice. Bez obzira koja je marka, proizvođać. Adresa: Univerzitetni športni center Leona Štuklja - Koroška cesta 130, 2000 Maribor Web: ...9 Tattoo konvencija u Trstu

9 Tattoo konvencija u Trstu

Nikako nemoojte propustiti idući Trieste Tattoo Expo.   Web: http://www.triestetattooexpo.com...9 International Tattoo Convention Maribor

9 International Tattoo Convention Maribor

Još malo do tradicionalne konvencije u Mariboru. Obavezno posjetiti. Adresa: Univerzitetni športni center Leona Štuklja - Koroška cesta 130, 2000 Maribor Web: Slovenia Tattoo Convention...VII Budapest Tattoo Convention!!

VII Budapest Tattoo Convention!!

Nikao nemojte propustiti VII Tattoo konvenciju u Budimpešti!!   VII Budapest Tattoo Convention 2017...OTM meštar Okac je danas u Carantania Tattoo Hrvatska štela besplatno mašinice!!!

OTM meštar Okac je danas u Carantania Tattoo Hrvatska štela besplatno mašinice!!!

Poštovani kupci, obaviještavamo za sve one koji nisu stigli zadnji put, danas 23.09.2016. u Catantaniju Tattoo u Vlašku 133, Zagreb dolazi Okac OTM. Okac će štelati besplatno vaše coil ljubimce od 12h do 16h. Pri tome moći ćete razgledati i informirati se sve vezano na OTM proizv...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

1.PREDSTAVI SE?-Moje ime je Perkovic Nikola,vise poznat kao Džoni,imam 30 godina . Živim i radim u Podgorici- Crna Gora2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Počeo sam da tetoviram na ljeto 2005 godine ,tačnije tad napravio rotacionu masinu po  uzoru na jednu   koju sam iskopir...Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

PREDSTAVI SE ? Saša Aleksandar , vlasnik Orca Sun tattoo studia u Rovinju...Tetoviranje je nešto čemu sam posvetio život i uživam u tome.Da bih naučio što više o tetoviranju proveo sam dosta vremena putujuci na mjesta koja su dio tradicije tetoviranja...Borneo, Samoa, Japan, Novi Zelan...Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

1.PREDSTAVI SE ?-Damir Garcevic, dvadesetdevet godina, rodjen i odrastao u Niksicu, trenutno nastanjen i radim u Podgorici, Crna Gora.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Poceo sam 2009. godine, kada sam nabavio opremu za koju sam tada mislio da je profesionalna. U sve to sam usao bez puno pred...2
Live Website Statistics