Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
2
Razotkriven u devet pitanja! Milan Kocić

Razotkriven u devet pitanja! Milan Kocić

1.PREDSTAVI SE ?
Ja sam Milan Kocić. Rođen sam u Leskovcu, Srbija, 1984.godine, gde sam od početka svojeprofesionalne karijere, sve do danas.... 2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO
-? Crtam od najranijih dana svog detinjstva... Iako nisam pohađao škole likovnih umetnosti, misli...Razotkriven u devet pitanja! Duh sa Kvarnera!!

Razotkriven u devet pitanja! Duh sa Kvarnera!!

1.PREDSTAVI SE ? -Dejan Zlendic, 37 god, Rijeka. 2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?Prvi doticaj sa tetovazom sam imao 2001.godine, nakon cega je uslijedila pauza do 2003.kada ozbiljnije pristupam poslu.Sve  je pocelo kada su me prijatelji poceli nagovarat da se pocnem baviti  tetov...2. Internacionalna Tattoo konvencija Novi Sad

2. Internacionalna Tattoo konvencija Novi Sad

Nakon prve uspješne Tattoo konvencije u Novom Sadu. Kreće druga konvencija koja će se održati 18.11. 2016. Na kojoj će uz dosta popratnog sadrža sudjelovati vrhunski Tattoo artisti iz regije i šire. Sve u svemu, vrijedno pažnje. Vidimo se tamo. TATTOO CONTEST: • FRIDAY: o BEST OF FRIDAY (star...Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!

Rijeka Tattoo Expo 2016. Još malo!

65 vrhunskih tattoo artista sudjeluje na 6. Rijeka Tattoo ExpoNakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo konvencije, ove godine sudjelovat će čak 65 tattoo artista iz 12 europskih zemalja. 6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u K...Keep your pants clean!!

Keep your pants clean!!

Nema više prljavih nogavica od boje. Predstavljamo vam višekratnu zaštitu za nogavicu (one leg fertun). Istu je moguće prati u perilici. Dostupne su u više boja i veličinama M & L.     ...Fini mini iz OTM kuhinje. Must have!

Fini mini iz OTM kuhinje. Must have!

Predstavljamo vam malo vrhunsko napajanje By OTM. Vrhunska izrada. Lak za rukovanje, malih dimenzija kučista i čvrste izrade. 2-12 volti 4 Ampera Kučiste posjeduje prenaponski osigurač koji štiti napajanje od strujnih udara i prenaponskih skokova. Sastoji se od kucista adaptera i dodatnog transformatora. Gar...Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

1.PREDSTAVI SE ?-evo i mene ☺ Zovem se Gjorgi Ichev imam 35 godina, zivim u Pragu  inace sam iz Strumica ,Makedonija.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?- Nisam siguran da li je bila 98 ili 99 godinu ali dobro se secam da sve je pocelo u sobi mog najboljeg prijatelja. Oduvek sam volio da...Ninja Tiger gostuje ove subote u  Tattoo & Piercing studiju Memories

Ninja Tiger gostuje ove subote u Tattoo & Piercing studiju Memories

Ninja Tiger gostuje ove subote u  Tattoo & Piercing studiju Memories. Javite se i rezervirajte svoj termin. Tattoo & Piercing studio Memories...Završila je još jedna više nego uspješna Mariborska Tattoo konvencija.

Završila je još jedna više nego uspješna Mariborska Tattoo konvencija.

Završila je jedna više nego uspješna konvencija održana u Mariboru. Puno vrhunskih majstora, vrhunskih sadrža, učinile su konvenciju više nego zabavnom. Ovim putem čestitamo svim dobitnicima nagrada. Ostalima, više sreće drugi put. Više o samoj konvenciji potražite na Fa...Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

1.PREDSTAVITE SE ? -Mi smo tattoo i piercing studio Tiamat, Tina Mijolović piercer, Martina JelićVoditeljica i tattoo majstori Mario Manai (Smrad) i Filip Letinic (File). Nalazimo se u Zadru na adresi Mate Karaman 10.2. KAD STE POČELI  DA TETOVIRATE I ZAŠTO-Mario je poceo tetovirati davne 1994.,nakon sku...Besplatno štelanje mašinica na Tattoo konvenciji u Mariboru!

Besplatno štelanje mašinica na Tattoo konvenciji u Mariboru!

Požurite u Maribor i nezaboravite svoje coil ljubimce. Okac je ovaj vikend na Tattoo konvenciji u Mariboru i štela besplatno vaše Coil mašinice. Bez obzira koja je marka, proizvođać. Adresa: Univerzitetni športni center Leona Štuklja - Koroška cesta 130, 2000 Maribor Web: ...9 Tattoo konvencija u Trstu

9 Tattoo konvencija u Trstu

Nikako nemoojte propustiti idući Trieste Tattoo Expo.   Web: http://www.triestetattooexpo.com...9 International Tattoo Convention Maribor

9 International Tattoo Convention Maribor

Još malo do tradicionalne konvencije u Mariboru. Obavezno posjetiti. Adresa: Univerzitetni športni center Leona Štuklja - Koroška cesta 130, 2000 Maribor Web: Slovenia Tattoo Convention...VII Budapest Tattoo Convention!!

VII Budapest Tattoo Convention!!

Nikao nemojte propustiti VII Tattoo konvenciju u Budimpešti!!   VII Budapest Tattoo Convention 2017...OTM meštar Okac je danas u Carantania Tattoo Hrvatska štela besplatno mašinice!!!

OTM meštar Okac je danas u Carantania Tattoo Hrvatska štela besplatno mašinice!!!

Poštovani kupci, obaviještavamo za sve one koji nisu stigli zadnji put, danas 23.09.2016. u Catantaniju Tattoo u Vlašku 133, Zagreb dolazi Okac OTM. Okac će štelati besplatno vaše coil ljubimce od 12h do 16h. Pri tome moći ćete razgledati i informirati se sve vezano na OTM proizv...2