Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
1
Održana osnivačka skupšina Udruge profesionalnih tetovirača i piercera.

Održana osnivačka skupšina Udruge profesionalnih tetovirača i piercera.

Dana 20.01.2019. održana je osnivačka skupština Udruge profesionalnih tetovirača i piercera Hrvatske - UPTP. PRISUTNI: Željko Delač, Anita Pocrnić, Zoran Pocrnuć, Luka Ferić, Ana Ferić, Mate Maleš, Lovre Alfirević, Dino Alfirević, Tihomir Ruk, Dalibor Sabadoš, Robert Belošević,...Pratite nas na našem You Tube kanalu!

Pratite nas na našem You Tube kanalu!

Pratite nas na našem You Tube kanalu. Uskoro će svi koji nas poćnu pratiti (subscribaju) biti u prilici osvojiti neke od naših nagrada. CARANTANIA TATTOO YOU TUBE CHANNEL  ...Besplatno štelanje mašinica by Okac - OTM u Zagrebu!!

Besplatno štelanje mašinica by Okac - OTM u Zagrebu!!

Poštovani colil loveri, obaviještavamo vas kako sutra 27.07.2016. u Catantaniju Tattoo u Vlašku 133, Zagreb dolazi Okac OTM. Okac će štelati besplatno vaše coil ljubimce od 11h do 16h. Molimo vas da mu se prethodno javite na njegov facebook profil i dogovorite sve vezano na eventual...Northern Ink Xposure... Toronto report by Martina Pavelić!

Northern Ink Xposure... Toronto report by Martina Pavelić!

Najveći do sada, Northern Ink Xposure održavao se u srcu Toronta od 16.-19. lipnja.  Osamnaesti po redu , okupio je stotine vrhunskih umjetnika iz čitavog svijeta. Pod istim krovom Paul Booth, Bob Tyrrell, Jose Perez Jr., Kurt Wisccombe, Tin Tin, Randy Engelhard, Steve Butcher, Benjamin Laukis i mnogi drugi. P...Kopiranje tetovaža!! - Think what you ink!

Kopiranje tetovaža!! - Think what you ink!

Pogledajte novi informativni video iz Žvakijeve radionice!!   Anubis Tattoo & Piercing Studio - Osijek  ...Guest Spot Big Brother - RTL TV

Guest Spot Big Brother - RTL TV

Naš prijatelj Xeno - INK Tattoo Studio jučer je imao neobično gostovanje. Više o tome pogledaje u videu. Kratko ali slatko... GO Xenoo!  ...Koliko košta tetovaža? - Think what you ink!

Koliko košta tetovaža? - Think what you ink!

Prije smo vam već na našem portalu predstavili vodić Think what you ink by Žvaki. Ovaj put predstavljamo vam video u kojem će vam ekipa iz Think what you ink pokušati objasniti koliko zapravo košta tetovaža i zašto.   Anubis Tattoo & Piercing Studio - Osijek  ...Venetian Tattoo Gathering 29.04 - 01.05.2016. Report By Turko.

Venetian Tattoo Gathering 29.04 - 01.05.2016. Report By Turko.

Počet ću sa riječima koje mi je rekao veliki Boris Vallejo: Nisam si mogao zamisliti, da tetovaža može ići u takve visine. Uopće mi nije jasno kako vi to radite na koži! Govorio je o vrhunskim radovima Tattoo artista koje je vidio u palaći! Da, imao je pravo! Čovjek njegovog ranga je vrlo dobro znao o čemu g...Its your life!!! Its Your Skin!!!

Its your life!!! Its Your Skin!!!

Pogledajte fenomenalan video od Intenze INK!! POTPISUJEMO U POTPUNOSTI!!!       Intenze Products možete pronaći na Web Shopu....Sve što vas zanima i što bi trebali znati o mašinicama za tetoviranje

Sve što vas zanima i što bi trebali znati o mašinicama za tetoviranje

UVOD       Prvo i osnovno da razjasnimo da ne postoji nikakav "tattoo gun" nego su to mašinice za tetoviranje.      U daljnjem tekstu saznat ćete kakvih sve ima, kako rade i čemu šta služi na njima. Nadam se da će vam ovaj članak pomoći da vi&sc...Sve što vas zanima i što bi trebali znati o mašinicama za tetoviranje

Sve što vas zanima i što bi trebali znati o mašinicama za tetoviranje

SVE ŠTO VAS ZANIMA I ŠTA BITREBALI ZNATI O MAŠINAMAZA TETOVIRANJEUVOD       Prvo i osnovno da razjasnimo da ne postoji nikakav "tattoo gun" nego su to mašinice za tetoviranje.      U daljnjem tekstu saznat ćete kakvih sve ima, kako rade...King na seminaru kod Kinga Borisa!

King na seminaru kod Kinga Borisa!

Naš prijetelj i poznati zagorski meštar tetoviranja King, odlućio je obogatiti svoje znanje sudjelovanjem na seminaru kod nadaleko poznatog artista Borisa. Jedva čekamo vidjeti Kingove nove radove.   Borisov set boja možete potražiti na: Carantania Tattoo Croatia - Web Shop...Think what you Ink - Vodić o tetoviranju By Žvaki

Think what you Ink - Vodić o tetoviranju By Žvaki

Jedan od naših najpoznatijih artista koji je poharao Europske tattoo konvencije osvajajući pregršt nagrada Zoran Pocrnić Žvaki iz Osjeka. Napravio je vodić Think what you ink, kako bi vam olakšao odluku prilikom odabira tetovaže itd. Uskoro više o tome.  ...Ajmo naši, odlikaši!

Ajmo naši, odlikaši!

Ovaj vikend u Ljubljani održala se 8. po redu Slovenska tattoo konvencija. Tradicionalno uspješna s pregršt vrhunskih artista i radova. Uz ostale artiste iz Hrvatske na konvenciji su sudjelovali i naši zemljaci Ana i Lux (Oktania Tattoo Karlovac), Zinka i Davor (ZDInk Zadar) te Igor Mezga (Tattoo ...Novi Carantania Tattoo & Piercing Info Portal

Novi Carantania Tattoo & Piercing Info Portal

Saznaj novosti o Tattoo opremi, konvencijama, pirsanju i Tattoo majstorima.......1