Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
2
Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam regionalnu zvijezdu, Nešu iz Western saloona.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam regionalnu zvijezdu, Nešu iz Western saloona.

1.PREDSTAVI SE ?Zovem se Nebojša Narančić, rođen sam 23.10.1985. godine u Banja Luci (BiH) gdje trenutno i živim. Tu je i moj Western Saloon Tattoo Studio koji je postignuće nečega što sam oduvijek sanjao. Sada u njemu radi 5 sjajnih artista i prije svega mojih drugara, koje ovom prilikom i pozdravl...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam Deana iz Ljubljane.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam Deana iz Ljubljane.

1.PREDSTAVI SE ? -Cao. Ja sam Dean Dzinic (LaibachInk). Uskoru cu napunit 30 godina. Dolazim iz Ljubljane u Sloveniji.2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?-Ak bi bas mogao stavit neki period kad sam poceo prelazit u svjet tetoviranja bi rekao da oko svoje 20te godine. A ako bi mogao odgovorit koliko dug...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam legendu Fetti-a.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam legendu Fetti-a.

1.PREDSTAVI SE - zovem se aleksandar mrkonja ,inace siroj publici poznat kao fetti, po drustvenim mrezama kao tattoofetti.imam 36 godina I zivim u puli.-2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?-tetovirat sam poceo negdje 2001 dok sam zivio u njemackoj.pri dolazku u njemacku 94 sam imao prvi susret sa tiska...2