Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
1
Razotkriven u devet pitanja! Davor, bombarder iz ZD INK!

Razotkriven u devet pitanja! Davor, bombarder iz ZD INK!

1.PREDSTAVI SE ? Ja sam Davor Lovrinov.36 mi je godina..Živim i radim u Zadru u studiju ZD INK koji smo zajedno oformili ja i moja cura prije nekih malo vise od 5 godina   2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO? Pa tetovirati se ne pocinje preko noći.Poput nekih momaka danas..Niti smatram da ...Razotkriven u devet pitanja! Marko Višnić- 4 rijeke u black & gray varianti.

Razotkriven u devet pitanja! Marko Višnić- 4 rijeke u black & gray varianti.

1.PREDSTAVI SE? -Ja sam Marko Višnić, imam 32 godine, živim i radim u Karlovcu.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Tetovirati sam počeo 2000. godine, imao sam tada 16 godina. Oduvijek me zanimalo crtanje i umjetnost, pa sam tako došao i do tetoviranja. Bilo mi je jako zanimlji...Razotkriven u devet pitanja! Milan Kocić

Razotkriven u devet pitanja! Milan Kocić

1.PREDSTAVI SE ?
Ja sam Milan Kocić. Rođen sam u Leskovcu, Srbija, 1984.godine, gde sam od početka svojeprofesionalne karijere, sve do danas.... 2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO
-? Crtam od najranijih dana svog detinjstva... Iako nisam pohađao škole likovnih umetnosti, misli...Razotkriven u devet pitanja! Duh sa Kvarnera!!

Razotkriven u devet pitanja! Duh sa Kvarnera!!

1.PREDSTAVI SE ? -Dejan Zlendic, 37 god, Rijeka. 2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?Prvi doticaj sa tetovazom sam imao 2001.godine, nakon cega je uslijedila pauza do 2003.kada ozbiljnije pristupam poslu.Sve  je pocelo kada su me prijatelji poceli nagovarat da se pocnem baviti  tetov...Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

Razotkriven u devet pitanja! Gjorgi Ichev Makedonac sa Praškom adresom!

1.PREDSTAVI SE ?-evo i mene ☺ Zovem se Gjorgi Ichev imam 35 godina, zivim u Pragu  inace sam iz Strumica ,Makedonija.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?- Nisam siguran da li je bila 98 ili 99 godinu ali dobro se secam da sve je pocelo u sobi mog najboljeg prijatelja. Oduvek sam volio da...Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

Razotkriveni u devet pitanja. Vrhunska ekipa iz Zardra, Studio Tiamat!

1.PREDSTAVITE SE ? -Mi smo tattoo i piercing studio Tiamat, Tina Mijolović piercer, Martina JelićVoditeljica i tattoo majstori Mario Manai (Smrad) i Filip Letinic (File). Nalazimo se u Zadru na adresi Mate Karaman 10.2. KAD STE POČELI  DA TETOVIRATE I ZAŠTO-Mario je poceo tetovirati davne 1994.,nakon sku...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam nevjerovatnog Džonija iz Podgorice.

1.PREDSTAVI SE?-Moje ime je Perkovic Nikola,vise poznat kao Džoni,imam 30 godina . Živim i radim u Podgorici- Crna Gora2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Počeo sam da tetoviram na ljeto 2005 godine ,tačnije tad napravio rotacionu masinu po  uzoru na jednu   koju sam iskopir...Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

Razotkriven u devet pitanja! Kralj tradicije iz Rovinja. Sale!

PREDSTAVI SE ? Saša Aleksandar , vlasnik Orca Sun tattoo studia u Rovinju...Tetoviranje je nešto čemu sam posvetio život i uživam u tome.Da bih naučio što više o tetoviranju proveo sam dosta vremena putujuci na mjesta koja su dio tradicije tetoviranja...Borneo, Samoa, Japan, Novi Zelan...Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

Razotkriven u devet pitanja! Damir iz Crne Gore.

1.PREDSTAVI SE ?-Damir Garcevic, dvadesetdevet godina, rodjen i odrastao u Niksicu, trenutno nastanjen i radim u Podgorici, Crna Gora.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-Poceo sam 2009. godine, kada sam nabavio opremu za koju sam tada mislio da je profesionalna. U sve to sam usao bez puno pred...Razotkriven u devet pitanja! Lux - samozatajan, a VELIKI!

Razotkriven u devet pitanja! Lux - samozatajan, a VELIKI!

1.PREDSTAVI SE ? Ime mi je Luka Ferić iako me mnogi znaju pod umjetničkim imenom Lux...Imam samo 30 godina, inače sam iz malog mjesta Generalski stol iako već duže vrijeme živim u Karlovcu... 2. KADA SI POČEO-LA TETOVIRATI I ZAŠTO?Tetovirati sam počeo možda malo prerano, imao sam samo 12 godina kada sa...Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo - Sarajevo rules!!

Razotkriveni u devet pitanja! Mustre i Šare Tattoo - Sarajevo rules!!

1.PREDSTAVI SE ?- Mi smo Mustre i Šare Tattoo & Piercing studio iz Sarajeva, osnovan 2010. godine.2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?- Naša ekipa je počela da tetovira davno prije nego što se studio osnovao, ali zajedno svi radimo od 2010. godine. Svi smo počeli teto...Razotkriven u devet pitanja! Predstevljamo vam Dr. Mezgu!

Razotkriven u devet pitanja! Predstevljamo vam Dr. Mezgu!

1.PREDSTAVI SE ?Zovem se Igor Mezga i rođen sam 1974 godine. Veći dio života provodim u malenom gradiću po nazivu Mursko Središće koji se nalazi na samom sjeveru Hrvatske. Po struci sam vozač teretnih motornih vozila. 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?  Godine 1994. Nakon odsluženj...Razotkriven u devet pitanja! Žvaki, jedan od naših najpoznatijih artista koji je poharao Europske tattoo konvencije!

Razotkriven u devet pitanja! Žvaki, jedan od naših najpoznatijih artista koji je poharao Europske tattoo konvencije!

1.PREDSTAVI SE? Zovem se Zoran Pocrnić, svima poznat kao Žvaki . Rođen sam 1980 godine u Osijeku.Završio sam Strojarsko-tehničku školu, smjer:strojarski tehničar. 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?Profesionalno sam počeo tetovirati 2004 godine kad sam sa suprugom otvorio Anubis t...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam velikog Cobera!

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam velikog Cobera!

1.PREDSTAVI SE ?-Moje ime je Spomenko Žarić (Cober) rođen u Zenici 1973. godine2. KAD SI POČEO-LA  DA TETOVIRAŠ I ZAŠTO?-prvu tetovažu sam napravio 1986 godine,to je bilo sa borerom i radio sam mojim drugarima inicijale na skrivenim djelovima jer smo bili premladi.Uvijek sam crtao i među rajom ...Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam Pabla Felipe, vrhunskog artista koji je svoju karijeru stvorio i van granica Hrvatske!

Razotkriven u devet pitanja! Predstavljamo vam Pabla Felipe, vrhunskog artista koji je svoju karijeru stvorio i van granica Hrvatske!

1.PREDSTAVI SE?- Pablo Felipe, 32, München 2. KADA SI POČEO-LA  TETOVIRATI I ZAŠTO?-Poceo sam tetovirati 2002. Nakon sto mi je jedan poznanik pokazao kako napraviti home made rotary mashinu – sto naravno nije bila bas najbolja ideja ☺ pogotovo iz razloga sto nisam nikad prije toga bio u dotica...1