Tattoo & Piercing Portal Tattoo & Piercing Portal Best way to do Tattoo & Piercing
DipCaps - isperi, umoči i očisti. Uveliko olakšavaju život svakom majstoru...

DipCaps - isperi, umoči i očisti. Uveliko olakšavaju život svakom majstoru...

Predstavljamo vam DipCaps proizvod koji će olakšati život svakom Artistu i uvelike ubrati proces ispiranja tuba ili ketridža.   Kutija od 24 DipCaps - ispiranje, ispiranje i čišćenje DipCaps vam omogućuje da uštedite vrijeme i radite bojama na potpuno novoj razini. Ekološki prih...Craft a nije pivo?!?!

Craft a nije pivo?!?!

Tvorci ketridža koji je danas postao sandard. Imaju nešto novo za vas... Cheyenne - CRAFT CARTRIDGES razvijen posebno za vas. Ista kvaliteta igala kao i za Cheyenne "stare" sigurnosne patrone, ali cijenom pristupačnije. Sterilne igle izrađene su od nehrđajućeg čelika u bijelom plastičnom modulu. Igle su ...Intenze Color Mixing Solution vs. Special Shading Solution feat. Mario Barth

Intenze Color Mixing Solution vs. Special Shading Solution feat. Mario Barth

U ovom vieu Mario Barth, osnivač i izvršni direktor Intenzea, objašnjava svrhu i razlike između Color Mixing Solution i Special Shading Solution....Dino & Sun Block!

Dino & Sun Block!

Dini smo prošle godine poklonili Sun Block. Nakon sto smo ga vidjeli da nosi duge rukave ljeti... Ostalo je njegova priča... Dino: Omiljeni stil tetoviranja za mene je blackwork. Desna ruka i veci dio torza imam prekriveno crnom bojom. Volim tetovaze koje su masne, postojane, sa debelim linijama i sa dosta crn...TAURUS nova revolucionarna igla koja pomiće granice tetoviranja!

TAURUS nova revolucionarna igla koja pomiće granice tetoviranja!

TAURUS naziv je nove igle, patrone koje nudi Carantania tattoo oprema. Kako bi se zadovoljile potrebe Tattoo umjetnika te zadovoljila sve tattoo stilove. TAURUS nudi više od 100 igala raznih konfiguracija. TAURUS inteligentna igla (modul) ima sustav koji  osigurava veću preciznost. Osim toga, sustav s tint...Keep your pants clean!!

Keep your pants clean!!

Nema više prljavih nogavica od boje. Predstavljamo vam višekratnu zaštitu za nogavicu (one leg fertun). Istu je moguće prati u perilici. Dostupne su u više boja i veličinama M & L.     ...Fini mini iz OTM kuhinje. Must have!

Fini mini iz OTM kuhinje. Must have!

Predstavljamo vam malo vrhunsko napajanje By OTM. Vrhunska izrada. Lak za rukovanje, malih dimenzija kučista i čvrste izrade. 2-12 volti 4 Ampera Kučiste posjeduje prenaponski osigurač koji štiti napajanje od strujnih udara i prenaponskih skokova. Sastoji se od kucista adaptera i dodatnog transformatora. Gar...Easytattoo® vaš savršeni Tattoo aftercare!!

Easytattoo® vaš savršeni Tattoo aftercare!!

Easytattoo ® krema - Namijenjena je za održavanje svježe napravljenih tetovaža. Tattoo krema je hipoalergena i hidratantna. Posebno razvijena za novu tetovažu, pantenol osnovni sastav kreme pogoduje restrukturiranje i brzo obnavljanje kože. Nadalje, njegova specifična formula ima umirujući učinak, smanjuje ...Jednostavno & jasno. Hustle Butter!

Jednostavno & jasno. Hustle Butter!

Hustle Maslac Deluxe ™ je 100% prirodan, 100% organski, veganski nadomjestak za sve ostale umjetno proizvedene proizvode, koristite ga da pripremite kožu prije, tijekom tetoviranja te nakon procesa tetoviranja. Izrađen od manga, kokosa, papaje itd, što donosi ogromne prednosti: Neće ukloniti ša...Evo nam sunca, pazite na svoju tetovažu!

Evo nam sunca, pazite na svoju tetovažu!

Predstavljamo vam savršenu stvar za sve koji imaju tetovažu... Kako bi vaša tetovaža ostala "mlada" kao prvog dana preporučujemo vam Easytattoo Extreme Sun Block Stick. Ostali slični proizvodi sa 50+ faktorom nisu testirani i napravljeni da štite tetovirano područje. Vaša tetovaža priv...Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri!

Predstavljamo vam Okca i njegove zvijeri!

Okac, naš dragi prijatelj uveliko poznat na regionalnoj sceni kao vrhunski tvorac Coil mašinica. Upoznali smo se u nešto prije Sarajeva, a u Sarajevu na Tattoo konvenciji trebali smo započeti suradnju. Kako nismo znali koliko je taj OTM i Okac dobar ili ne. Zamolio sam svog prijatelja Pavela Angel...Ugodno iznenađenje stiže nam iz Cheyenna!!

Ugodno iznenađenje stiže nam iz Cheyenna!!

Poznata Njemačka firma Cheyenne Professional Tattoo Equipment ugodno nas je iznenadila. Cijene igala idu dolje! Cheyenne je napravio revoluciju u tattoo svijetu sa svojim Hawk mašinicama (Spirit, Thunder i Pen). Također proizvodi viskokokvalitetne igle (cartridges) i do danas im se nitko nije uspio približiti...Suprasorb folija, artisti i klijenti je naprosto obožavaju!

Suprasorb folija, artisti i klijenti je naprosto obožavaju!

Tvrtka Lohmann & Raucher napravila je Suprasorb® F folijski povoj kojg su u startu zavolili artisti i njihovi klijenti. Folija se nanosi neposredno poslije procesa tetoviranja i skida se nakon pet dana kada je vaša tetovaža u potpunosti zarasla. U periodu noženja foliskog povoja moguće je kupati se i...